снимка pixabayОще по-строги противоепидемични мерки въвежда Турция от петък. Хората ще

...
снимка pixabayОще по-строги противоепидемични мерки въвежда Турция от петък. Хората ще
Коментари Харесай

Още по-строги мерки в Турция от петък

снимка pixabay

Още по-строги противоепидемични ограничения вкарва Турция от петък. Хората ще могат да посещават само магазин за хранителни артикули, хигиенични материали и храна за домашни любимци, се споделя в писмо на вътрешното министерство, съобщи.

„ С цел попречване на скупчването на хора в интервала на локдаун е взето решение от 7 май в магазините, в това число във веригите супермаркети, да се продават само хранителни артикули, хигиенични материали, храна за животни и козметични средства (с изключение на парфюмерия и гримове) ”, се споделя в писмото.

Подчертава се, че към към този момент въведеното ограничаване за продажба на алкохол се прибавя и възбрана за продажба на електроника, играчки, писалищен материали, облекла, автомобилни аксесоари, съдове и градинарски такъми.

По-рано зарадиситуацията с коронавируса президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разгласи цялостно заключване на страната от 19:00 ч. на 29 април до 05:00 ч. на 17 май.

Всички организации и администрацията преустановиха активността си, като се изключи вписаните в напътствията на вътрешното министерство. Междуградските пътувания са разрешени единствено след приемане на позволение от управляващите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР